22 mai 2015

Salade Rouleaux de printemps


L'homme etant a la diete.. stie qu'on mange de la salade.
Cpa des farces, je suis bordelin de me transformer en lapin.
J'ai essaye cette recette prise sur un blog que j'aime beaucoup http://www.abeautifulmess.com/

Je l'ai modifie un brin.. dans le sens que les peanuts ont ete vite switcher par des cajou et par du beurre de soya. J'ai aussi swinger les restants de legumes du diner Food Revolution (pas que j'avais exagere...)
Spring Roll Salad with Spicy Peanut Dressing, serves 2 (you can easily make more servings).
For the salad:
1-2 oz. cellophane noodles (about half what you see pictured above, I went too crazy)
1/2 head of lettuce, chopped
1/3 or 1/2 head of red cabbage, shredded
2-3 carrots, peeled and cut into matchsticks
1/2 red bell pepper, cut into matchsticks
2-3 tablespoons chopped cilantro
a big handful of peanuts, chopped
For the dressing:
1/4 cup coconut milk
1/2 tablespoon red curry paste
2 tablespoons natural, creamy peanut butter
2 teaspoons apple cider vinegar
1/2 tablespoon brown sugar (optional, but it does add a nice sweetness)
1/4 cup peanut oil or water (to thin the dressing)
Begin by soaking the cellophane noodles in hot water for 10-12 minutes (check your package directions as soak times can vary). Prep all your vegetables.


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